Kistelek Csengele Csólyospálos Kiskunmajsa Kömpöc Szank Pusztaszer Ópusztaszer Internet 2400Ft-tól Szélessávú Internet Mikrohullámú Internet telefonvonal nélkül Internet akció mókus narvál egér béka sün kisteleki internet csengelei internet csólyospálosi internet kömpöci internet pusztaszeri internet ópusztaszeri internet kiskunmajsai internet

home.html
 
Díjcsomagjaink
magunkról
ügyfélszolgálat
webmail
internet
webmail.html
ugyfelszolg_dokumentumok.html
magunkrol_ceg.html
 Hálózatsemlegesség - egységes internet 
szolgáltatás-leíró táblázat
livepage.apple.cominternet_hsemleiszlt.htmlinternet_hsemleiszlt.htmlshapeimage_12_link_0
Lefedettség
livepage.apple.cominternet_hsemleiszlt.htmlinternet_lefedettseg.htmlshapeimage_14_link_0
Lefedettség

internet_lefedettseg.html

Az árak a hatályos 5 és 27% Általános Forgalmi Adót tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát az árfolyamváltozás és a gyártó áremelése esetén fenntartom. Nyomdai hibákból eredõ károkért felelősséget nem vállalunk. Az árak Forintban értendőek. Az fent feltüntetett akció és jelen ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletekről ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

Végponti berendezés: Az internet vételéhez szükséges hálózati berendezés a díjcsomagoknál feltüntetett bérelt vagy a szerződés időtartamától függően, engedményes áron megvásárolt berendezéssel érhetőek el.

Eszköz bérleti díj:  bérlet esetén az un. átlagos végponti berendezés havi bérleti díja 1270Ft (27% Áfával), ingyenes *: 1 év határozott idejű szerződés megkötése esetén az eszközbérleti díjat a hűségszerződés időtartama alatt elengedjük.

Fizetési módok: Számláit banki átutalással, postai készpénz átutalási megbízással “sárga csekk”, és ügyfélszolgálatunkon pénztári befizetéssel rendezhetik.

Az e-számla kedvezmény kizárólag elektronikus, e-mailben megküldött számla esetén adható amely átutalással illetve ügyfélszolgálatunkon készpénzben egyenlíthetőek ki. Korlátozással járó fizetési késedelem esetén a kedvezmény 6 hónapra felfüggeszthető.

5 napos visszavételi garancia:  Az előfizetés létesítésétől / aktiválásától (amely időpont korábban megtörtént) számított 5 napon belül az előfizetés Ügyfélszolgálatunkon, a teljes felszerelt berendezés sérülésmentes (működőképes) állapotában és eredeti csomagolásában történő visszaadásával – mondható fel kötbér fizetése nélkül. Az 5 napos visszavételi garancia 2010. augusztus 1-től visszavonásig érvényes. A vásárláskor megfizetett az átlagostól nem eltérő teljesítményű és hatótávolságú berendezés vételára kerülhet visszatérítésre.

A táblázatban szereplő berendezés árak, csak a vásárlással egyidejűleg aláírt hűségszerződés esetén érvényes. Ezen feltétel teljesülése nélkül az internet vételéhez szükséges berendezéseket a mindenkori kiskereskedelmi áron értékesítjük. A berendezés ára, illetve a bérbe adott készülékcsomag tartalmazza az átlagostól nem eltérő teljesítményű és hatótávolságú vevőegységet, antennát, max 12m UTP kábelt csatlakozókkal. (Nem tartalmazza azonban az esővetőt és a tartót, az átlagos kiépítésen felüli hálózatépítést, a távolság miatt esetlegesen szükséges nagyobb nyereségű antennát, illetve speciális konzol, árboc telepítési és anyagköltségét). Egyedi esetben kérje árajánlatunkat. 

A megvásárolt berendezés az előfizető tulajdonába kerül, garanciális ideje a megvásárlás napjától számított 1 év. A garancia nem vonatkozik: elemi csapás, villám okozta károkra, illetve azok másodlagos következményeire. 

Bérleti konstrukció és eszközvásárlás esetén is az átlagostól nem eltérő berendezés és a telepített berendezés árkülönbözetét a telepítéskor a vevőnek mint egyszeri díjkülönbözetet, meg kell térítenie.  

Az eszközbérletes konstrukcióinkban a kihelyezett rendszer (berendezés, antenna, stb.) a szolgáltató tulajdonában marad, a szolgáltatás megszűnésével, eredeti működőképes állapotban, minden tartozékával (tápegység, tartókonzol, stb) kivéve az UTP kábel - ügyfélszolgálati irodánkban - a megszűnést követő 30 napon belül pótdíjmentesen leadható, a határidő elmulasztásával a kihelyezett eszközök számlázásra kerülnek . Amennyiben a leszereléshez igényli munkatársaink segítségét, a nyitva álló határidőn belül jelezze ügyfélszolgálatunkon. A szolgáltatás teljes időtartama alatt biztosítjuk az eszköz működőképességét.

Az eszközbérleti szerződés megszűnésével illetve az 5 napos visszavételi garancia érvényesítésekor, az egyszeri Telepítési díj és telepítési díjkülönbözet, illetve külön díjazás fejében végzett egyéb hálózatépítés, eszközeladás, a felszereléssel kapcsolatos, vagy ettől függetlenül elvégzett munka díjazása, eladott berendezések vételára nem téríthető vissza. 

A fent feltüntetett árak, és konstrukciók un. “kis-központra létesített internetkapcsolat” esetén nem érvényesek. Ilyen esetben kérjen árajánlatot kollégáinktól. 

A megjelölt sávszélesség adatoktól eltérő paraméterű vonal esetén, az ügyfélnek záradékban ellen kell jegyeznie azt a tényt, hogy a vonal paraméterei az adott esetben nem teljesítik az általa választott díjcsomagban megadott értékek (ebben az esetben a garantált minimum célértékek sem tarthatóak), és ennek tudatában köti meg szerződését.


A telepítés helyén elérhető sebességekről, lefedettségről, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. 

A fenti sebesség-értékek a 2023. március 1. után megkötött illetve (további hűségszerződés aláírásával) meghosszabbított előfizetéseinkre vonatkoznak. A meglévő díjcsomagok a szerződéskötéskor feltüntetett, érvényes sávszélességek érhetőek el. 

mobiltelefon
íhttps://www.netfone.hu/vertigoweb